Loading...

Новости

Зошто поход на Белград?

Конечно едно вистинско патување. Како и што кажува самиот наслов, одиме во “Поход на Белград”. Името на овој проект подразбира патување во поход на добра забава. Креирано на излез на летото а на самиот праг пред зимата.

Повеќе

АFTER PARTY SUMMER FUN 2014 – SUMMER CLUB HAVANA

По завршувањето на најлудото лето до сега Summer Fun 2014 со повеќе од 5000 млади од целиот Балкан, на наше и ваше големо задоволство ви го најавуваме најголемиот AFTER PARTY до сега!!!!!

Повеќе

Before Party со DJ Pancho

КОНЕЧНО ПРВА ДНЕВНА ЗАБАВА на пролетно време и тоа со Dj PANCHO во Skopje Cafe (плоштад Македонија) во сабота со почеток од 12:00 часот. Правиме BEFORE PARTY, a воедно и отворање на пролетната сезона во нашето сакано Скопје...

Повеќе

Balkan Fun Macedonia на нова локација

Од 20.11.2013 новата локација на Balkan Fun Macedonia е Ленинова 59 (Аминта Трети). Посетете не во новата канцеларија секој работен ден од 10:00 до 18:00 и сабота од 10:00 до 14:00 часот. Очекувајте многу изненадувања...

Бидете и Вие дел од Balkan Fun Macedonia

Бидете дел од сопствената забава на Summer Fun 2013, стартувај соработка со Balkan Fun Macedonia, оствари го сонот да бидеш дел од овој голем проект, дел од она што се нарекува најдобра забава, дел од поместувањето на границите на најголемото лудило... Може да аплицирате на нашата mail адреса или во нашата канцеларија...

Повеќе